Malerbog Stor Forstør

Malerbog Stor

Ny vare

Malerbog Stor

Flere detaljer

7 Varer

By buying this product you can collect up to 5 loyalty points. Your cart will total 5 loyalty points that can be converted into a voucher of 1 Kr.


58 Kr

Yderligere information

Malerbog Stor

Har du et børneshow så er denne Malerbog et must for dit show, Du starter ud med at vise bogen uden faver.. Du tager en blyant frem og tegner oven på Malerbogen og nu er Malerbogen fyldt med tegninger men uden farver... du beder børnene at tage nogle farver fra deres tøj og kaste op mod Malerbogen, og nu er Malerbogen fyldt med farver.. du kan få dem til at puste alle sammen, og det gør at alle farverne og tegningerne er væk igen..

Du modtager: En stor Malerbog 21 * 28 cm

Reviews

Write a review

Malerbog Stor

Malerbog Stor

Malerbog Stor

Kunder, der købte denne vare, købte også

Malerbog Stor <p>Malerbog Stor</p> <p>Har du et børneshow så er denne Malerbog et must for dit show, Du starter ud med at vise bogen uden faver.. Du tager en blyant frem og tegner oven på Malerbogen og nu er Malerbogen fyldt med tegninger men uden farver... du beder børnene at tage nogle farver fra deres tøj og kaste op mod Malerbogen, og nu er Malerbogen fyldt med farver.. du kan få dem til at puste alle sammen, og det gør at alle farverne og tegningerne er væk igen..</p> <p>Du modtager: En stor Malerbog 21 * 28 cm</p>
58 Kr