Tilbud! Insight by Hugo Shelly - illusionmagic.dk Forstør

Insight by Hugo Shelly

Ny vare

Insight by Hugo Shelly - 3795 kr

Flere detaljer

3 Varer

By buying this product you can collect up to 300 loyalty points. Your cart will total 300 loyalty points that can be converted into a voucher of 75 Kr.


3,000 Kr

Yderligere information

Insight by Hugo Shelly

PRODUKT BESKRIVELSE

Insight systemet indeholder en mini håndled læser og et kortspil med 52 elektroniske spillekort.


Den mindste RFID-læser er nu til rådighed, Insight læser spillekortende fra en afstand op til 11cm (4.5 in) væk. En simpel vibration vil fortælle dig kulør og værdi af kortet inden for få sekunder.

Den grundlæggende Trick

Tryllekunsteren giver en tilskuer et spil kort, tryllekunsteren kan fx vende sig om og få bind for øjnende.

Tilskueren kan nu ta et kort ud vise det rundt og lægge det inde i spillet igen og blande kortene igen.

Kort efter kan tryllekunster fortælle så fortælle hvilket kort tilskueren har trukket. 

Kan bruges på uendelig rækker af effekter!

The reader

The reader har en trådløs funktion og en vibrationer. På kun 77 x 33mm den er utrolig lille, der giver mulighed for at opdage kort.

Batteriet vare i over 10 timer på en enkelt opladning, og er både genopladelige og udskiftelig.

Kortspillet

Insight dæk (Phoenix udgave) er udviklet specielt til tryllekunstnere. Disse kort er ikke lavet i hånden - chips og antenne er indarbejdet i kortene under fremstillingsprocessen, der sikrer, at hvert kort er helt tynd og flad.

Kortspillet kan blandes og håndteres på samme måde som en almindelig spil.

Og endelig…

iPhone-brugere kan bruge trådløse funktioner i deres enhed ved at købe Insight app tilgængelig i App Store.

Dette giver mulighed for trådløse cuing, omprogrammering og mere.

Specifikationer

Dimensioner: 77 x 33 x 9mm

Batteriets levetid: 12 timer (genopladeligt & udskifteligt)

Range: 11cm til Insight spillekort, 9cm klæbende tags

Inkluderer læseren, 52 x elektroniske spillekort, velcro håndledsrem og instruktioner.

Bemærk: for at bruge den funktion med iPhone kræver det at du selv har mobilen. Da der IKKE følger en mobil med!

Reviews

Write a review

Insight by Hugo Shelly

Insight by Hugo Shelly

Insight by Hugo Shelly - 3795 kr

Insight by Hugo Shelly <h1 class="title">Insight by Hugo Shelly</h1> <p><strong>PRODUKT BESKRIVELSE</strong></p> <p>Insight systemet indeholder en mini håndled læser og et kortspil med 52 elektroniske spillekort.</p> <p><br />Den mindste RFID-læser er nu til rådighed, Insight læser spillekortende fra en afstand op til 11cm (4.5 in) væk. En simpel vibration vil fortælle dig kulør og værdi af kortet inden for få sekunder.</p> <p><strong>Den grundlæggende Trick</strong></p> <p>Tryllekunsteren giver en tilskuer et spil kort, tryllekunsteren kan fx vende sig om og få bind for øjnende.</p> <p>Tilskueren kan nu ta et kort ud vise det rundt og lægge det inde i spillet igen og blande kortene igen.</p> <p>Kort efter kan tryllekunster fortælle så fortælle hvilket kort tilskueren har trukket. </p> <p>Kan bruges på uendelig rækker af effekter!</p> <p><strong>The reader</strong></p> <p>T<span>he reader</span> har en trådløs funktion og en vibrationer. På kun 77 x 33mm den er utrolig lille, der giver mulighed for at opdage kort.</p> <p>Batteriet vare i over 10 timer på en enkelt opladning, og er både genopladelige og udskiftelig.</p> <p><b>Kortspillet</b></p> <p>Insight dæk (Phoenix udgave) er udviklet specielt til tryllekunstnere. Disse kort er ikke lavet i hånden - chips og antenne er indarbejdet i kortene under fremstillingsprocessen, der sikrer, at hvert kort er helt tynd og flad.</p> <p>Kortspillet kan blandes og håndteres på samme måde som en almindelig spil.</p> <p><strong>Og endelig…</strong></p> <p>iPhone-brugere kan bruge trådløse funktioner i deres enhed ved at købe Insight app tilgængelig i App Store.</p> <p>Dette giver mulighed for trådløse cuing, omprogrammering og mere.</p> <p><strong>Specifikationer</strong></p> <p>Dimensioner: 77 x 33 x 9mm</p> <p>Batteriets levetid: 12 timer (genopladeligt &amp; udskifteligt)</p> <p>Range: 11cm til Insight spillekort, 9cm klæbende tags</p> <p>Inkluderer læseren, 52 x elektroniske spillekort, velcro håndledsrem og instruktioner.</p> <p><strong>Bemærk</strong>: for at bruge den funktion med iPhone kræver det at du selv har mobilen. Da der IKKE følger en mobil med!</p>
3,000 Kr